Bantarjati, Kertajati, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Bantarjati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kertajati, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Bantarjati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanKertajati




Gnome-home.svg