Kertajati, Majalengka

kacamatan di kabupatén Majalengka, Indonésia

Kertajati nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Kertajati

Peta lokasi Kacamatan Kertajati
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 138,36 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png