Buka ménu utama

Bantarkalong, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia


Bantarkalong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Bantarkalong

Peta lokasi Kacamatan Bantarkalong
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Tasikmalaya
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Eusi

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit