Bantarkalong, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia


Bantarkalong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Bantarkalong

Peta lokasi Kacamatan Bantarkalong
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Tasikmalaya
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Tasikmalaya, Jawa Barat

 

Kacamatan: Bantarkalong | Bojongasih | Bojonggambir | Ciawi | Cibalong | Cigalontang | Cikalong | Cikatomas | Cinéam | Cipatujah | Cisayong | Culaméga | Gunungtanjung | Jamanis | Jatiwaras | Kadipatén | Karangjaya | Karangnunggal | Leuwisari | Mangunreja | Manonjaya | Padakembang | Pagerageung | Pancatengah | Parungponténg | Puspahiang | Rajapolah | Salawu | Salopa | Sariwangi | Singaparna | Sodonghilir | Sukahening | Sukaraja | Sukaramé | Sukaratu | Sukaresik | Tanjungjaya | Taraju