Barus, Tapanuli Tengah

Barus nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Barus
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.01.01
Désa/kalurahan-


Citakan:Kabupatén Tapanuli Tengah Citakan:Barus, Tapanuli Tengah