Barus, Tapanuli Tengah

Barus nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Barus

Peta lokasi Kacamatan Barus
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tapanuli Tengah Citakan:Barus, Tapanuli Tengah


Nuvola filesystems folder home.png