Barusjahe nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Barusjahe
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.06.03
Désa/kalurahan-


Citakan:Kabupatén Karo Citakan:Barusjahe, Karo