Buka ménu utama

Batang Toru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Batang Toru

Peta lokasi Kacamatan Batang Toru
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kidul Citakan:Batang Toru, Tapanuli Kidul


Nuvola filesystems folder home.png