Batee nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Batee

Peta lokasi Kacamatan Batee
Propinsi Acéh
Kabupatén Pidie
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Pidie Citakan:Batee, Pidie


Nuvola filesystems folder home.png