Bathin III Ulu, Bungo

Bathin III Ulu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Bathin III Ulu

Peta lokasi Kacamatan Bathin III Ulu
Propinsi Jambi
Kabupatén Bungo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Bungo Citakan:Bathin III Ulu, Bungo


Nuvola filesystems folder home.png