Bebesen, Aceh Tengah

Bebesen nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Bebesen

Peta lokasi Kacamatan Bebesen
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Tengah Citakan:Bebesen, Aceh Tengah


Nuvola filesystems folder home.png