Bekasi Jaya, Bekasi Timur, Bekasi

Bekasi Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Timur, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Bekasi Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Timur