Bekasi Wétan, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia
(dialihkeun ti Bekasi Timur, Bekasi)

Bekasi Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Bekasi Timur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega13,49 hektare
Pangeusi241.209 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.01
Désa/kalurahan-