Buka ménu utama

Beringin nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Beringin

Peta lokasi Kacamatan Beringin
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 52,69 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 62.112 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Beringin, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png