Tenggek

(dialihkeun ti Beuheung)

Tenggek atanapi Beuheung nyaéta bagian anu ngubungkeun mastaka jeung awak. Dina sababaraha sasatoan, beuheungna bisa tumuwuh panjang, misalna dina jarapah. Di jero beuheung aya saluran-saluran panapasan jeung digéstiva. Dina tenggek manusa lalaki, umumna aya hiji bagian anu disebut jakun.

Tenggek saurang awéwé


Gray188.png