Buka ménu utama

Beutong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nagan Raya, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Beutong

Peta lokasi Kacamatan Beutong
Propinsi Acéh
Kabupatén Nagan Raya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Nagan Raya Citakan:Beutong, Nagan Raya


Nuvola filesystems folder home.png