Binakarya, Banyuresmi, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Binakarya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banyuresmi, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Binakarya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBanyuresmi

Tumbu LuarÉdit


 

Kacamatan Banyuresmi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bagendit | Banyuresmi | Binakarya | Cimarémé | Cipicung | Dangdeur | Karyamukti | Karyasari | Pamekarsari | Sukakarya | Sukalaksana | Sukamukti | Sukaraja | Sukaratu | Sukasenang