Banyuresmi, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Banyuresmi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Banyuresmi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Lega6.246 Ha
Pangeusi75.335
Kapadetan1.206,13 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.06
Désa/kalurahan15


 

Kacamatan Banyuresmi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bagendit | Banyuresmi | Binakarya | Cimarémé | Cipicung | Dangdeur | Karyamukti | Karyasari | Pamekarsari | Sukakarya | Sukalaksana | Sukamukti | Sukaraja | Sukaratu | Sukasenang