Banyuresmi, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia


Banyuresmi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Banyuresmi

Peta lokasi Kacamatan Banyuresmi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Syarif Hidayat. SH
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1.206,13 jiwa/km²
Kalurahan/désa 15


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja


 

Kacamatan Banyuresmi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bagendit | Banyuresmi | Binakarya | Cimarémé | Cipicung | Dangdeur | Karyamukti | Karyasari | Pamekarsari | Sukakarya | Sukalaksana | Sukamukti | Sukaraja | Sukaratu | Sukasenang


Nuvola filesystems folder home.png