Buka ménu utama

Binjai Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Binjai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Binjai Selatan

Peta lokasi Kacamatan Binjai Selatan
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Binjai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Binjai Citakan:Binjai Selatan, Binjai


Nuvola filesystems folder home.png