Blang Bintang, Acéh Besar

Blang Bintang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Blang Bintang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Besar
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.06.23
Désa/kalurahan-


Citakan:Blang Bintang, Acéh Besar