Buka ménu utama

Bojong Genténg, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia


Bojong Genténg nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Bojong Genténg

Peta lokasi Kacamatan Bojong Genténg
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit