Bojong Ménténg, Rawalumbu, Bekasi

Bojong Ménténg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rawalumbu, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Bojong Ménténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanRawalumbu