Rawalumbu, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia

Rawalumbu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Rawalumbu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
Lega15,67 Kilométer pasagi
Pangeusi224.641 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.05
Désa/kalurahan-