Bojong Rawalumbu, Rawalumbu, Bekasi

Bojong Rawalumbu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rawalumbu, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Bojong Rawalumbu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanRawalumbu