Buka ménu utama

Bojongpicung, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Bojongpicung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Bojongpicung

Peta lokasi Kacamatan Bojongpicung
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 88,33 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 73.653 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang