Bojongpicung, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Bojongpicung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Bojongpicung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega88,33 Kilométer pasagi
Pangeusi73.653 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.06

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit