Bruce Frederick Joseph Springsteen (gumelar di Long Branch, New Jersey, 23 Séptémber 1949; umur 71 taun) nyaéta panulis lagu, panyanyi, sareng gitaris Amérika Serikat. E Street Band mangrupikeun pita anu aya nalika tur sareng rekaman. Springsteen mawa wangun rock and roll anu namina heartland rock anu dicampur sareng unsur pop, lirik puitis, sareng budaya Americana ngurilingan bumi lahirna di. New Jersey.[1][2][3]

Bruce Springsteen
Profil
NamiBruce Frederick Joseph Springsteen
Nami lianThe Boss
Aliranrock, musik rakyat, heartland rock, americana
Pacabakanpenyanyi pencipta lagu, pemusik
Alat musikvokal, gitar, piano, harmonika
Taun aktip1972–ayeuna
LébelColumbia
Maén diE Street Band, The Castiles, Steel Mill, Dr. Zoom and the Sonic Boom, Bruce Springsteen Band, The Seeger Sessions Band, Jen Chapin, USA for Africa
Ramatlokawww.brucespringsteen.net/
Alat musik husus
Fender Esquire

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit

 
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]


Awas: Konci runtuyan asal "Berlin, Irving" ngalindih konci runtuyan asal "Springsteen, Bruce" anu saméméhna.