Campaka, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Campaka nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Campaka
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega143,74 Kilométer pasagi
Pangeusi65.753 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.15

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit