Campakamulya, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia
(dialihkeun ti Campaka Mulya, Cianjur)

Campakamulya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Campakamulya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega74,26 Kilométer pasagi
Pangeusi24.339 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.25

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit