Cantigi, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia


Cantigi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cantigi

Peta lokasi Kacamatan Cantigi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Indramayu
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Indramayu, Jawa Barat

 

Kacamatan: Anjatan | Arahan | Balongan | Bangodua | Bongas | Cantigi | Cikedung | Gabuswétan | Gantar | Haurgeulis | Indramayu | Jatibarang | Juntiyuat | Kandanghaur | Karangampél | Kedokan Bunder | Kertasemaya | Krangkéng | Kroya | Léléa | Lohbener | Losarang | Sindang | Sliyeg | Sukagumiwang | Sukra | Trisi | Widasari