Cantigi, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia

Cantigi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cantigi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténIndramayu
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.12.17

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit