Cara téh nyaéta salah sahiji kadaharan nu dijieun tina adonan tipung béas, digulaan, tuluy diasakanana digarang dina citakan sarua pisan jiga sorabi. Cara wangunna buleud, ngan leuwih leutik tibatan sorabi. Citakan cara ogé sarua jeung sorabi, dijieun tina taneuh liat. Cara téh kagolong kana dahareun amis-amis, malah sanajan adonanana geus digulaan sok ditambahan deui kinca keur rasana.[1]

WandaÉdit

Cara téh aya dua rupa dumasar kana warna jeung campuran gulana.

RujukanÉdit

  1. LBSS (2007). Kamus Umum Basa Sunda. Bandung: Geger Sunten. p. 86.