Caringin, Karangtengah, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Caringin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Caringin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanKarangtengah

Tumbu LuarÉdit