Karangtengah, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Karangtengah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Karangtengah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.16
Désa/kalurahan-

Daptar désa jeung kalurahanÉdit

Désa:

  1. Caringin
  2. Cinta
  3. Cintamanik
  4. Sindanggalih