Buka ménu utama

Ciakar, Cijulang, Ciamis

désa di Pangandaran, Jawa Barat

Ciakar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijulang, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciakar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCijulang





Gnome-home.svg