Buka ménu utama

Ciambar, Nagrak, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Ciambar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nagrak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciambar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanNagrak




Gnome-home.svg