Buka ménu utama

Ciaro, Nagrég, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Ciaro nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nagrég, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciaro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanNagrég




Gnome-home.svg