Buka ménu utama

Nagrég, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Nagrég nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Nagrég

Peta lokasi Kacamatan Nagrég
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 49,3 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 54.035 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sasak kareta di Lebak Jero, Nagreg

 t·s·é 

Kabupatén Bandung, Jawa Barat

Lambang Kabupatén Bandung

Kecamatan: Arjasari | Balééndah | Banjaran | Bojongsoang | Cangkuang | Cicaléngka | Cikancung | Ciléngkrang | Cileunyi | Cimaung | Cimenyan | Ciparay | Ciwidéy | Dayeuhkolot | Ibun | Kertasari | Katapang | Kutawaringin | Majalaya | Margaasih | Margahayu | Nagrég | Pacét | Pameungpeuk | Pangaléngan | Paséh | Pasirjambu | Rancabali | Rancaékék | Solokan Jeruk | Soréang




Nuvola filesystems folder home.png