Nagrég, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia

Nagrég nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Nagrég
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
Lega49,3 Kilométer pasagi
Pangeusi54.035 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.04.26
Désa/kalurahan-

Sasak kareta di Lebak Jero, Nagreg