Nagrég, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Nagrég nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Nagrég

Peta lokasi Kacamatan Nagrég
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 49,3 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 54.035 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sasak kareta di Lebak Jero, Nagreg




Nuvola filesystems folder home.png