Ciaruteun Ilir, Cibungbulang, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Ciaruteun Ilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciaruteun Ilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCibungbulang




Gnome-home.svg