Buka ménu utama

Ciaruteun Ilir, Cibungbulang, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Ciaruteun Ilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciaruteun Ilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCibungbulang




Gnome-home.svg