Ciaruteun Udik, Cibungbulang, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Ciaruteun Udik nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciaruteun Udik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCibungbulang




Gnome-home.svg