Ciater, Jalan Cagak, Subang

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Ciater nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jalan Cagak, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciater
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanJalan Cagak




Gnome-home.svg