Buka ménu utama

Ciawilor, Ciawigebang, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Ciawilor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciawigebang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciawilor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCiawigebang
Pamaréntahan
 • Nami Kuwusarja




Gnome-home.svg