Buka ménu utama

Cibéntang, Cisééng, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Cibéntang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisééng, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibéntang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCisééng




Gnome-home.svg