Cisééng, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Cisééng nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cisééng
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega36,78 Kilométer pasagi
Pangeusi114.199 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.33
Désa/kalurahan-