Buka ménu utama

Cibabat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimahi Utara, Kota Cimahi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Cibabat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCimahi
KacamatanCimahi Utara



Gnome-home.svg