Cimahi Kalér, Cimahi

kacamatan di kota Cimahi, Indonèsia
(dialihkeun ti Cimahi Utara, Cimahi)

Cimahi Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cimahi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cimahi Utara

Peta lokasi Kacamatan Cimahi Utara
Propinsi Jawa Kulon
Kota Cimahi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Nuvola filesystems folder home.png