Cimahi Utara, Cimahi

kacamatan di kota Cimahi, Indonèsia

Cimahi Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cimahi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cimahi Utara

Peta lokasi Kacamatan Cimahi Utara
Propinsi Jawa Kulon
Kota Cimahi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


</noinclude> </noinclude>


Nuvola filesystems folder home.png