Cibadak, Banjarsari, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Cibadak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibadak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanBanjarsari





Gnome-home.svg