Buka ménu utama

Cibadak, Cibeber, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Cibadak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibeber, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibadak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCibeber




Gnome-home.svg