Cibadak, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia

Cibadak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cibadak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSukabumi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.02.11

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit