Buka ménu utama

Cibaliung nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cibaliung, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Cibaliung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCibaliung



Gnome-home.svg