Cibaliung, Pandéglang

kacamatan di kabupatèn Pandeglang, Indonèsia

Cibaliung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Cibaliung

Peta lokasi Kacamatan Cibaliung
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png