Buka ménu utama

Cibaliung, Pandéglang

kacamatan di kabupatèn Pandeglang, Indonèsia

Cibaliung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Cibaliung

Peta lokasi Kacamatan Cibaliung
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png