Cibanggala, Campaka Mulya, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Cibanggala nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Campaka Mulya, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibanggala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCampaka Mulya




Gnome-home.svg