Buka ménu utama

Cibangkong nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Batununggal, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Cibangkong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBatununggal



Gnome-home.svg