Buka ménu utama

Cibanténg, Sukaresmi, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Cibanténg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaresmi, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibanténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanSukaresmi




Gnome-home.svg